www.natgif.comPENGENALAN
FAKTA ZAKAR
ANATOMI ZAKAR
PRODUK
TESTIMONIAL
FAQ
SYARIKAT

Sebarang pertanyaan tentang produk Nature's Gift, sila isi borang yang disediakan.

Klik sini untuk borang

PENDAPATAN TAMBAHAN !

JADILAH AGEN BARANGAN KESIHATAN NATURE'S GIFT. MODAL RENDAH, KEUNTUNGAN TINGGI.

KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT


Hubungi saya melalui Yahoo Messenger. Hantar mesej kepada saya bila saya online

 


> FAKTA ZAKAR

> RAHSIA KEKUATAN ZAKAR
> MASALAH KESIHATAN ZAKAR
> RAHSIA URUT ZAKAR

Tahukah anda lelaki yang paling panjang zakarnya di dunia ini adalah kaum Arab Sudan. Apakah rahsia mereka ? Kini rahsia mereka telah terbongkar.Sila baca keterangan di bawah.

Adakah saiz zakar itu penting dalam memberikan kepuasan kepada pasangan kita ? Dalam kajian oleh penyelidik di Amerika terhadap pendapat perempuan tentang saiz zakar pasanganya, 67% menyatakan saiz zakar adalah faktor penting dalam mencapai kepuasan seks. Saiz zakar yang kecil menyebabkan ianya tidak dapat menusuk ke dasar faraj wanita dimana didasar faraj ini terdapat tempat yang paling sensitif yang boleh mempercepatkan inzal wanita dan memberikan kepuasan yang optimum. Apakah saiz zakar lelaki normal?

Seperti yang diterangkan sebelum ini, bagi tiap lelaki Asia yang matang, saiz purata zakar normal pada ketika tegang adalah pada saiz 4-6 inci. Dikatakan kaum Afrika Sudan dan Arab mempunyai zakar yang besar dan panjang purata 7 ke 9 inci. Didalam rekod dunia, lelaki yang paling panjang zakarnya ialah lelaki Arab Sudan , yang mempunyai zakar sepanjang 18 inci. Bagaimanakah kaum ini mampu mempunyai saiz zakar yang besar dan panjang ? Tentu ada rahsia disebaliknya. Ramai dari kita tidak tahu yang kaum Arab Sudan ini mengamalkan teknik-teknik pengurutan zakar semenjak mereka masih kecil lagi sehinggalah mereka boleh mencapai saiz yang mereka kekehendaki. Teknik urutan ini boleh diamalkan oleh semua lelaki tanpa mengira peringkat umur atau saiz badan. Yang penting sekali kita mengamalkan latihan pengurutan ini dengan kaedah yang betul sehingga kita mencapai saiz zakar yang kita kehendaki.


Anda merasa rendah diri dengan saiz zakar terhadap pasangan anda?

Atau anda menghadapi masalah pancut awal?

Mampukah anda memuaskan pasangan anda hingga mencapai multi orgasme? Bukan hanya sekali klimaks akan tetapi berkali-kali?

Apakah anda menghadapi masalah ereksi?

Jika anda rasa salah satu soalan-soalan diatas berkaitan dengan masalah anda. Kami ada jalan penyelesaiannya.

Berita baiknya telah ramai lelaki berhasil menambah sebanyak 4-10cm panjang zakarnya, lebih besar dan yang paling penting adalah bertenaga dengan menggunakan teknik kami. Hanya dengan latihan rutin dua kali sehari selama 10-20 minit dengan DEEP SEA EEL MASSAGE OIL for MAN, ektrak 100% semulajadi. Bayangkan anda mempunyai ukuran penis yang anda inginkan! Besar, Panjang dan Bertenaga.

Teknik ini adalah gabungan hasil timur dan barat dan selamat dipraktikan.Tiada kesan sampingan dan yang penting hasil daripada amalan teknik ini sungguh menakjubkan.

Zakar terdiri dari 3 rongga utama, 2 rongga atas adalah rongga menyokong ketegangan yang dinamakan Corpora Cavernosa dan 1 rongga di bawahnya adalah saluran kencing dan sperma, namanya Corpus Spongisum. Pada saat tegang, darah akan mengalir ke semua rongga tersebut terutama pada Corpora Cavernosa. oleh itu seberapa besar zakar anda ditentukan oleh besanya 2 rongga ini untuk menapung darah ketika tegang. Jadi kalau 2 rongga ini besar maka secara automatik zakar anda akan besar juga. Jadi bagaimana caranya supaya menjadi besar, anda boleh membesarkan 2 rongga tersebut dengan latihan intensf. Caranya kami ajarkan didalam teknik memanjangkan zakar di dalam manual '14 Days Penis Enlargement Program'.

Apabila zakar anda menegang, otak anda akan menghantar hormon dimana ianya akan mengarahkan pengepamgan darah untuk mengisi tisu-tisu penegang. Bilamana semua ruang didalam tisu penegang berisi dengan darah sepenuhnya, zakar anda akan menegang sepenuhnya. Itulah saiz zakar anda. Cuba bayangkan jika anda mempunyai saiz tisu penegang yang besar? Sudah tentu zakar yang menegang itu akan menjadi lebih besar dan panjang.

Tisu penegang (Corpora Cavernosa) boleh diperbesarkan dengan menjalankan latihan pengurutan zakar, latihan tuam panas dan pemberat. Segala-galanya bergantung kepada latihan. Tahukah anda bagaimana pembina badan menjadikan badan mereka tegap dan sasa? Latihan yang betul. Oleh itu latihan amat penting .

BERIKUT >